Vardag

öppna hyllplan + blåvitt.

alla bilder med källor finns här i min pinterestmapp tres bien

det lilla skåpet vi har ovanför köksbordet är något för litet och ger inte alls tillräckligt med förvaring så jag funderar på att sätta upp två längre hyllplan istället (liksom Johanna Bradford gjort i ett av sina kök).

och ja, sen är väl det sista stora projektet där inne över och jag kan återgå till tallrikar och köksredskap. hela sommaren har jag varit på jakt efter porslin och jag hittade en drös med blåvita engelska tallrikar häromdagen, så den punkten kan jag sätta ett streck över nu. kvar på listan står kökshanddukar, bakskålar och bakredskap. skulle jag hitta en tallrik eller två till skulle jag kanske inte bli allt för ledsen heller.

det var så oerhört länge sedan jag hade ett hem att jobba på kontinuerligt, ett hem som jag kan dränka i omtanke och kärlek, så som den här platsen vi är på nu. jag bär ner saker till förrådet, hämtar upp, borrar, spikar, målar, dammar, diskar och bygger bo.

Hugo låter mig hållas och hjälper till de gånger jag ber honom. men i regel gör jag allting själv. jag får nog medge att fastän det är vårt hem är det jag som bygger det, vilket jag allra helst vill göra ifred och är tacksam över att inte behöva ingå i några särskilda kompromisser. Hugo har bara några få krav – det ska vara praktiskt och han vill att saker ska bli kvar på EN plats och inte ständigt flyttas runt.

snart, lovar jag honom, snart har allt en plats.

 

 

0
0

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar