Kläder, kläder

rosa jacka, ja tack!

jag har följt Hanna Stefansson till och från sedan tiden då hon bodde i Frankrike och hennes blogg är fortfarande en av de bästa jag vet. eller ja, snyggaste kanske är mer rätt ord – jag älskar älskar hennes utstrålning och klädstil.

igår gick jag så långt bak i arkivet att jag hamnade i oktober från 2016. jag kom hit och fann mig själv stirrandes på kappan. började frenetiskt att söka och hittade den på House of Sunnys hemsida, rätt bra nedsatt dessutom – från 150 till 38 £! om jag beställde den omedelbart? ja!

tycker om att modellen är oversize och med ett knytskärp i midjan. är så trött på alla herrmodeller som ändå aldrig sitter vidare vettigt på mig – alltid för stora på övre delen av kroppen och alltid lite för små vid höfterna.

den här kappan lär väl precis gå att knäppa med tanke på min mage som växer och växer, men äsch, den är ändå snygg.

0
0

You Might Also Like

2 kommentarer

 • Reply
  Ellen
  december 5, 2017 at 8:09 f m

  åh, hur fin som helst! är helt övertygad om att du kommer vara så himla nöjd!

  • Reply
   Sandra Bergström
   december 11, 2017 at 8:02 e m

   det var jag, den var ljuuuuvlig! 🙂

Lämna en kommentar