Fint, bra, jag gillar

två tips – Sara och Linnea

det är inte så ofta det händer, att jag hittar bloggar med text. riktig text. lilla libertin är en, nirrimis fire and joy är en annan, men det är bara dem jag kommer på? som är fyllda med ord som får det att vända sig i magen på mig, som får mig att le, att känna. men nu har jag hittat två till, som jag bläddrar bakåt i. den första är Saras blogg snickis och den andra driver Linnea Brännström.
så gå in och läs, läs och känn på formuleringarna, berättelserna.

unna er.

text och bilder från Saras blogg

 

text och bilder från Linneas blogg

0
0

You Might Also Like

6 kommentarer

 • Reply
  Snickis-Sara
  juni 21, 2018 at 10:04 f m

  Men GUD vad glad jag blir! Tusen tack för dina fina ord. Det betyder nåt extra när det kommer från nån som kan uttrycka sig så att det känns. Jag måste genast kolla in de andra du tipsat om. Linnea följer jag redan. 🙂 <3

  • Reply
   Sandra Bergström
   juni 21, 2018 at 10:21 f m

   Bra ska bra ha! Och tack snälla tillbaka 😊❤️

 • Reply
  Linnea
  juni 21, 2018 at 4:19 e m

  Hej Sandra! Jag blir så himla himla himla glad av det här. Så fint och stort att få se sina egna ord på någon annans plats. Tack så jättemycket <3

  • Reply
   Sandra Bergström
   juni 26, 2018 at 10:56 f m

   Tack själv, för att du skriver! Som jag skrev till Sara; bra ska bra ha 🙂

 • Reply
  Libertin
  juni 21, 2018 at 6:37 e m

  Vad fint att få bli omnämnd bland dessa härliga!

  • Reply
   Sandra Bergström
   juni 26, 2018 at 10:57 f m

   <3

Lämna en kommentar