Vardag

sjuka barn, vardagslyx och Alingsås

Hela den här lilla familjen har äntligen börjat återhämta sig efter vad jag tror måste ha varit årets sämsta vecka (veckor?). Kräksjukan härjade nämligen här hemma och tog sig an den ena lilla kotten efter den andra och med Signe blev det så illa att vi fick åka till Östra för ett par timmars observation. Den här veckan var dem förkylda istället och som vanligt drabbas Signe hårdast.

Men det har funnits ljusglimtar med, som en tur till två av Hisingens bästa secondhandbutiker med Florist-Sandra där jag hittade en vacker glaskupa och fika med Ebba. Det bästa fikabrödet kommer förresten från och med nu från Sylvain Marro som alldeles nyligen öppnade i Kvilles saluhall. Tummen upp för allt som bakas utan industrimaskiner. 

Resten av den här veckan går ut på att skriva uppsats, gå på Röhsska och planera in en visning på en lägenhet i Alingsås som vi inte är helt omöjliga inför. Vi har börjat fundera mycket på vart barnen ska växa upp och kommer hela tiden fram till att en mindre stad står högst upp på listan. 
Det största eventuella bekymret med just Alingsås är dock tiden det tar att pendla till Göteborg. Särskilt nu när all tid är så dyrbar när barnen är så små.

Men, en fyrarummare med två kakelugnar mitt i Alingsås centrum måste man trots allt ta sig en titt på och ge en ärlig chans, trots allt.


11
11

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar