Vardag

solhatt, pyjamas och annat som är bra.

sommaren har börjat och så även mina veckor ihop med Ebbe-Lou. sammanlagt har vi elva, men vi är ensamma utan Hugo i sju. och hittills har det vart så jädra fint, mest hela tiden. det var verkligen något som hände nu efter han fyllde två och efter att han började prata mer, allt blev liksom enklare och lättare på något sätt. och så känner jag mig lättare i sinnet nu när skolan är över och jag fått veta att jag blivit godkänd på alla inlämningar.

medan Ebbe går runt i solhatt och pyjamas, och serverar mig nappar i koppar som hör till hans teservis, lägger jag över mitt bildbibliotek till Flickr som en backup, det är med en känsla av nostalgi, men inte ledsamhet, jag går igenom det. och med en stor del tacksamhet för att jag ändå levt så många olika sorters liv som jag hunnit göra. jag uppskattar nästan var och ett av dem. särskilt det med Nikita. fina, älskade.

nu ska jag försöka få på Ebbe lite kläder så vi kan gå till lekplatsen, efter jobbet kommer Hugo med ett paket kläder jag beställt och därefter ska jag hänga med Julia. den här tisdagen blir, i all sin enkelhet, helt klart en av de bästa som 2017 bjudit på hittills.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Sandra
  06/13/2017 at 10:14

  Brukar inte kommentera utseende sådär i allmänhet, men när man är såhär fin (håret! kinderna! hudfärgen!), då måste man få säga det eller hur? 🙂

  • Svara
   Sandra Bergström
   06/13/2017 at 11:15

   Ja det får man! Jättegärna! Jag blev asglad! 🙂 Tack Sandra <3

 • Svara
  Ellen
  06/13/2017 at 11:58

  så himla skönt med elva veckor ihop, även om bara fyra blir hela familjen. hoppas ni får en fin sommar <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   06/13/2017 at 13:47

   Ja men verkligen, är glad för vad vi än får just nu 🙂 Tack detsamma Ellen <3

Lämna en kommentar