Vardag

tentor, familj och lite magi.

Hugo packade ner Ebbisen i vagnen och gick iväg och kvar blev jag.
med nybryggt kaffe, i morgonrock och med ord som måste skrivas.

helst av allt vill jag pussas med den lille som har börjat ta små, skrangliga
steg när man ställer honom upp.

som ler med sina två sockerbitar och som gosar in sig med filten hos mig när
han är nyvaken. men jag skriver tenta. två sådana ska lämnas in i veckan så jag
måste fokusera.

och det är svårt när man bor i en tvårummare med man, barn, hund och katt.
det ska jag inte sticka under stol med. men för att lösa det går jag upp på nätterna,
när alla sover, och plöjer igenom det viktigaste. det mindre viktiga tar jag på dagen
när koncentrationen kan sväva lite över det hela. Hugo tar hand om Ebbe-Lou och
till middag äter vi nyårsrester.

det är ingen jätteglassig tid just nu, men kärleksfull, det är den.

och viktig.

0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Sandra Bergström
  04/07/2016 at 17:54

  Tycker det är så svårt att vara fokuserad och motiverad när allt det roliga är så långt fram och omöjligt att ta på. Måste rabbla det för mig själv varje, varje dag. Eller gå ut på Hemnet, eller leta reda på inspiration som triggar eller titta tillbaka på gamla bilder som får igång viljan igen. Så jävla mycket kram, Christin <3

 • Svara
  Christin
  04/07/2016 at 17:54

  Förlåt, nu kommer jag här och kommentarsbombar som på den gamla goda tiden. Men sätter ord på det jag inte kan, och hjälper mig därför också hålla ögonen på målet. För vår tid är verkligen inte alls glassig just nu, megatrist faktiskt. Men du påminde mig om att det faktiskt är viktiga, trots allt. Puss!

Lämna en kommentar