Vardag

tryggt men främmande men tryggt.

bilder:
historiska hem

det är något med den här platsen. med möblerna. på något vis påminner de mig om mitt barndomshem där det blandades hejvilt med tunga gamla möbler och kitschiga detaljer från 80-talet. där fanns bland annat också bitar från min farmors hem och vackra glas i kristall och andra detaljer som min mamma köpt under alla de resor vi gjorde.

på flera av bilderna kan jag se delar ur inredningen som jag vet precis hur de känns, när man håller dem i handen. och fiskbensparketten, takhöjden och de gamla dörrarna, de känner jag ju igen, från vår gamla lägenhet.

märkligt ändå att denna helt främmande plats kan kännas så oerhört mycket som hemma.

0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Sanna
  03/13/2017 at 00:55

  Så oerhört vackert tycker jag. Jag vill också ha ett genuint hem med blandade stilar, känslor och tider. Det gör det så unikt snarare än att köpa allt på Ikea, vilket vi gjort tidigare. Nu hänger jag mer på auktionssidor, Tradera och googlar mig till fördärvet för att hitta ngt som känns perfekt. Din blogg är som vanligt en väldigt stor inspiration <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   03/14/2017 at 13:47

   Jag är helt med på vad du menar. Jag blandar mycket, ungefär varannan grej är gammal och varannan ny. Har under ganska lång tid inte handlat second hand, främst på grund av tidsbrist och bekvämlighet, men har sakta men säkert börjat igen. Ser verkligen fram emot att få se mer av hur ni inreder och de där ljusstakarna du ropade hem på Tradera var urfina. Tack detsamma Sanna, verkligen <3

Lämna en kommentar