Vardag, dagbok, samman...

två nya tavlor och om vad vi gör i Skövde


det känns som att vi klär allt en sommar ska kläs i, men i dubbla eller kanske till och med trippla lager. Ebbe-Lou tar av sig alla kläderna och springer tvärs över gräsmattan, när han somnat grillar vi och ikväll plockade vi bär hos grannen mittemot. vi har varit i Lidköping och jag har bakat en sockerkaka. den lilla ropar FAUFAAA så fort han slår upp ögonen och har börjat säga äckklih åt allt som inte faller honom i smaken.

innan vi åkte fick jag veta att jag blivit antagen till fortsättningskursen i Medie och kommunikationsvetenskap och när jag kommer hem ska jag sätta upp några krokar åt mina nya tavlor jag hittade på Emmaus förra helgen. tavlor som Malin  hjälpte mig bära hem. tänk, vad det kan löna sig med vänner några hus från ens eget.

men först, först ska jag ha ett par dagar till här borta och se sommaren igenom ögonen på en liten tvååring, kisa mot solen ur en solstol och njuta av att jag inte behöver packa ner eller upp en enda flyttkartong.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ISA
  juli 16, 2017 at 3:49 e m

  åh nu hittade jag tillbaka till din bloggis, så mysig! Och roligt med MKV, har ju läst det tre terminer nu 🙂 Kram!

  • Reply
   Sandra Bergström
   juli 16, 2017 at 5:49 e m

   Men vad kul, välkommen tillbaka! 🙂 Ja verkligen, ser ut att bli tre för mig med 🙂 Kram!!

Leave a Reply