Vardag

vad jag gör nu, vad ni tycker och hur jag tänker


– jag lovade mig själv att bara göra lite, lite. bli bra på sådant som inte kräver någonting. inga tentor, inga uppsatser, inga inlämningar. ändå sitter jag här med Göteborgs universitet på flera flikar och går igenom schemat för hösten. för jag kunde inte låta bli – jag bad om att få bli omregistrerad för att göra det som inte gick när jag väntade Signe.

men jag har längtat efter att få göra lite mer, att formulera text och känna att jag klättrar uppåt.

herregud går det inte så går det inte, tänker jag. kapsejsar skutan så gör den väl det, men den här gången kommer jag låta den göra det utan mig. jag tänker inte försöka rädda den, nej. jag har lovat mig själv att vinka adjö och låta hela fan sjunka i så fall.

– återkopplingen jag fått har varit otrolig och ni verkar vara rörande överens om vilka kategorier som får högst plus; personligare, vardag, mamahood och min lägenhetinspirerande hem och kläder hamnade däremot längst ner på listan.

bra texter, fina bilder, hög igenkänning, lugnt och skönt tempo, bra mix och personligt och ärligt dök ofta upp i kommentarerna ni lämnade. absolut tydligast var ni med att det är bra som det är och att ni verkligen tycker om den här platsen, vilket gör mig alldeles varm inombords.

vardagskonst är och har alltid varit en digital dagbok och ibland ett sorts dockskåp. här hamnar lite av allt och även om det inte alltid är helt sammanhängande så har hela alltet en sak gemensamt – det är på riktigt.

även om det är planerade inlägg så är dem planerade utefter vad jag tycker om och sådant som jag vill fotografera, skriva om och dela med mig av. om jag skriver inlägg som jag tror att andra kan ha glädje av är det aldrig utan att jag också tyckt om att komponera ihop dem. och då tänker jag främst på till exempel receptinlägg, inredningstankar, barnens kläder, julklappar etc. även

att jag frågar vad ni tycker om att läsa här eller vad ni vill läsa mer av är väl mest för att jag vill höra hur landet ligger, vad ni tänker och ibland kanske också hur ni tänker för det är utvecklande för mig. jag tycker om att omvärdera, vrida och vända på det mesta.

tack för all värme ni ger mig, för allt stöd och alla hejarop – allt det får mig att känna mig trygg i det jag gör här.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Elin
  08/22/2018 at 18:36

  Heja dig! 🙂

  • Svara
   Sandra Bergström
   08/26/2018 at 18:44

   tack snälla Elin! <3

 • Svara
  Jessica Ullström
  08/25/2018 at 17:05

  Jag älskar din blogg! Och dig. Och ditt liv. Ändra inte på något <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   08/26/2018 at 18:43

   men herregud tack så fint!!! <3

Lämna en kommentar