En sammanfattning Inredning

vad jag köpt hittills + två secondhandtips i Alingsås

Alingsås har då levererat på loppisfronten under den här veckan och jag har hittat massa saker från min lista. till och med en stråhatt som jag kanske inte nödvändigtvis letat efter, men den som hänger ovanför vår säng där hemma är lite för liten – ett sådant där jaja det blir bra-köp som inte alls blev bra.
det har blivit köksgeråd, porslin, en tavla och lite av varje från Ebbes hörna och en loppis som hålls på lördagar under sommaren – AlléLoppis.

den gröna tallriken är en av mina favoriter, det är en Wexiö från Gustavsberg och jag som samlat på Gröna Anna i flera år växlar nog om till Wexiö istället nu.

den lilla kockum-tratten var nog i halvsämst skick men den kostade inte mer än en femma så det kändes överkomligt.

på loppisen stod en dam med flera kassar barnkläder och jag hittade några fina till Signe som Ebbe-Lou hjälpte mig välja ut. han var förresten ett ypperligt sällskap och fick bland annat ett flygplan som han flög med sin lediga hand medan han flängde efter mig i den andra. älsklingsunge.

ett brödkuponger i originaltryck från 1918 var kanske inte riktigt det jag letade efter men undantag finns det ju alltid lite utrymme för.

c’est tout!

0
0

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar