Vardag, dagbok, sammanfattning

om de första sju dagarna.

det har gått sju dagar sedan nyårsafton och jag har knappt haft min dator framme. istället har jag målat om ett skåp vi hittat på blocket, ätit semlor och tittat på Girls. igår sågade Hugo ner granen i bitar och jag målade om sovrummet. jag har tagit ett stort och svårt beslut som fortfarande ger mig ångest men det känns hela tiden lite lättare och jag måste tro på att det jag valt är rätt. jag måste lita på att jag gjorde bra.

jag har några tankar inför det här nya året, några punkter jag hade velat formulera men de måste få ta sin tid innan de får bli till tecken och symboler. så länge sjunker jag in i bilder från en ett annat liv med ett sinnestillstånd och en känsla jag tror att jag äntligen är på väg tillbaka till – trivsamheten och att stå lite still.

0

4 kommentarer

 • Reply
  Emma
  07/01/2017 at 12:02

  Och jag har varit sjuk och tittat på Downton Abbey.

  • Reply
   Sandra Bergström
   08/01/2017 at 20:27

   Fy. Hoppas du blir frisk snart, krya!

 • Reply
  Ellen
  08/01/2017 at 13:29

  Jag har mest bara legat och vilat, känt in det nya året och på riktigt lämnat 2016 bakom mig. Tror den här veckan behövts för lite allt möjligt!

  • Reply
   Sandra Bergström
   08/01/2017 at 20:26

   Känner igen det där. För mig tar det ett par dagar innan året går att lämna bakom. Det görs inte över en natt.

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.