Vårt bröllop

vår första bröllopsdag.


det var inte tänkt att göra något av vår bröllopsdag, en mörk novembrig måndag drog ner oss båda. och jag hade tusen och åter tusen saker att göra. så vi lät det vara. tänkte att kanske sen.

på söndagen åkte jag för att dränka mina skeva saker, från keramikkursen, i glasyr. kom hem och fann ett fång blommor och några praliner på köksbordet. Hugo nattade Ebbe som skulle sova middag.

telefonen blinkade till – gå ner och släpp in Jonna. gick ner till porten och där stod hon. min bästa. i en vecka hade det varit bestämt, att hon skulle vara med Ebbe-Lou så att jag och Hugo skulle kunna gå ut och äta tillsammans. vilken överraskning.

till slut somnade den lilla och vi sa hejdå, tog spårvagnen till Järntorget för middag på Tacos and Tequilas. ett glas champagne till mig, en öl till honom. tre små förrätter att dela på, tacos till huvudrätt och churros till efterrätt. bara vi. ingen liten att muta med en smula av allt och inga bilar på bordet. bara, bara vi. för första gången på nästan två år.

0
0

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar